Enim müüdud

Info

Brändid

Sooduspakkumised

Tarnijaid

Enimmüüdud

lehe kohta
Kuvatud 25 - 36 kokku 84 tootest
  • 4,50 € On laos

    Peoruumi või laua kaunistamiseks mõeldud Jalgpalli teemaline lipuvanik valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9) ning jalgpalli pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Loomad (hunt) sobib hästi nii pisikeste kui suurte loomasõprade sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Öökulli teemaline lipuvanik on mõeldud peoruumi või laua kaunistamiseks ning valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-5), kirjaga “Palju õnne” lipukestest ning pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 16,90 € On laos

    Prinditav peokomplekt Suured masinad koosneb 11 erinevast tootest, mis muudavad Su lapse sünnipäevapeo rõõmsaks ja meeldejäävaks! Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    16,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Haldjad (roosa) sobib hästi nii väikeste kui veidi suuremate tüdrukute sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse JÄÄTIS sobib hästi nii pisikeste kui suurte jäätisesõprade sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Seejärel saad kutsed (roosa ja helesinise) välja printida ning pulgajäätised valmistada. NB. Jäätisepulgad ei kuulu kutse juurde.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse KASS sobib hästi nii pisikeste kui suurte loomasõprade sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 3,20 € On laos

    Toidu kaunistamiseks mõeldud südametega kaunistustikud valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi, lõika ning kaunista! Toode koosneb mitmest erinevast kujundusest, millega sõbrapäeva suupisteid kaunistada. Saad kasutada kas kõiki kujundusi koos või valida sobivaima. Tikud sobivad hästi nii muffinite, tikuvõileibade, puuviljade jm...

    3,20 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Suurte masinate teemalised topsiümbrised on mõeldud papptopside kaunistamiseks. Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb kahest erinevast kujundusest. Saad valida endale just sobivaima või kasutada mõlemat kujundust korraga. Ümbrised sobivad 250 ml topsidele. 

    2,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Kaunista oma kodu sooja sõnumiga või tee kingitus kallile sõbrale. Seinapildil on tekst "Siin köögis kokatakse tantsides!". Pildi saab asetada kas riiulile või seinale, vali selleks vaid sobiv raam. Pildi suurus A4 ehk 297 x 210 mm.

    4,50 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Suurte masinate teemalised pudeliümbrised on eelkõige mõeldud klaaspudelite kaunistamiseks, aga sobivad hästi ka vee- ja limpsipudelitele (0,5 l). Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    2,50 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Liikluse teemalised pudeliümbrised on eelkõige mõeldud klaaspudelite kaunistamiseks, aga sobivad hästi ka vee- ja limpsipudelitele (0,5 l). Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    2,50 €
    On laos
Kuvatud 25 - 36 kokku 84 tootest