Enim müüdud

Info

Brändid

Tarnijaid

Enimmüüdud

lehe kohta
Kuvatud 13 - 24 kokku 84 tootest
  • 4,50 € On laos

    Peoruumi või laua kaunistamiseks mõeldud Loomade teemaline lipuvanik valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9) ning kuue erineva looma pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Haldjate teemaline lipuvanik on mõeldud peoruumi või laua kaunistamiseks ning valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9) ning pildiga lipukestest (erinevad haldjad). Saad kujundada endale just sobivaima teksti ja värviga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Kingi oma emale sooja sõnumiga seinapilt. Prinditaval seinapildil on palju armsaid omadussõnu, mis kõik iseloomustavad kallist ema. Pildi saab asetada kas riiulile või seinale, vali selleks vaid sobiv raam. Pildi suurus A4 ehk 297 x 210 mm.

    4,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Elevandi teemaline lipuvanik on mõeldud poiste katsikupeo kaunistamiseks. See valmib kiiresti ja kergesti. Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode on koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), lapse vanusega lipukestest (1 kuu - 12 kuud) ning elevandi pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Jäneste ja tibudega muffiniümbrised sobivad suurepäraselt lihavõttepühadeks lauale! Vaja vaid muffinid või pashakoogid juurde küpsetada. Toode koosneb kuuest erinevat värvi jänese ümbrisest ning kollastest tibu ümbristest. Ühe ümbrise mõõduks on 4 cm (kõrgus), mis on sobilik tavasuuruses muffinitele. NB! Jänese muffinite juurde kuuluvad ka värvilised...

    4,50 €
    On laos
  • 5,10 € On laos

    Glamuuri teemalised photobooth ehk fotosessiooni tooted sobivad hästi seltskondadele, kes soovivad oma peo veidi glamuursemaks ja meeldejäävamaks muuta. Prinditavast tootefailist leiad erinevaid tooteid (vuntsid, huuled, prillid, maskid, mütsid, sildid jms), millega lõbusaid fotosid teha. Vali välja oma lemmikud, prindi ja lõika ning tähista! 

    5,10 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Suurte masinate teemaline lipuvanik on mõeldud peoruumi või laua kaunistamiseks ning valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9), kirjaga “Palju õnne” lipukestest ning pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga...

    4,50 €
    On laos
  • 12,90 € On laos

    Prinditav peokomplekt JÄÄTIS koosneb 7 erinevast tootest, mis muudavad Su lapse sünnipäeva rõõmsaks ja meeldejäävaks! Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    12,90 €
    On laos
  • 12,90 € On laos

    Prinditav peokomplekt BEEBIPIDU koosneb 8 erinevast tootest, mis muudavad beebiootuse tähistamise rõõmsaks ja meeldejäävaks! Komplekti kuuluvad nii roosad kui sinised tooted. Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    12,90 €
    On laos
  • 3,10 € On laos

    Kassi teemalised vahvad topsid, mille sisse võib panna nii popcorni, maiustusi kui muid näkse. Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiva kujundusega topsid, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb neljast erinevast kujundusest. Saad valida endale sobivaima või kasutada kõiki kujundusi koos. Ühe topsi...

    3,10 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Loomade teemalised pudeliümbrised on eelkõige mõeldud klaaspudelite kaunistamiseks, aga sobivad hästi ka vee- ja limpsipudelitele (0,5 l). Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    2,50 €
    On laos
  • 3,20 € On laos

    Toidu kaunistamiseks mõeldud kaunistustikud valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi, lõika ning kaunista! Toode koosneb erinevatest kujundustest - kuus looma, erinevad kuusepuud. Saad kasutada laua kaunistamisel kas kõiki kujundusi koos või valida üks sobivaim. Tikud sobivad hästi nii muffinite, tikuvõileibade, puuviljade jm...

    3,20 €
    On laos
Kuvatud 13 - 24 kokku 84 tootest