Enim müüdud

Info

Brändid

Tarnijaid

Enimmüüdud

lehe kohta
Kuvatud 73 - 84 kokku 84 tootest
  • 3,20 € On laos

    Toidu kaunistamiseks mõeldud kaunistustikud valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi, lõika ning kaunista! Toode koosneb 11 erinevast kujundusest, kokku kolmel A4 lehel. Saad kasutada laua kaunistamisel kas kõiki kujundusi koos või valida endale üks sobivaim. Tikud sobivad hästi nii muffinite, tikuvõileibade, puuviljade jm näkside...

    3,20 €
    On laos
  • 3,20 € On laos

    Toidu kaunistamiseks mõeldud kaunistustikud valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi, lõika ning kaunista! Toode koosneb mitmest erinevast kujundusest - 5 haldjat, tähed, pilved. Saad kasutada oma laua kaunistamisel kas kõiki kujundusi koos või valida üks sobivaim. Tikud sobivad hästi nii muffinite, tikuvõileibade, puuviljade jm...

    3,20 €
    On laos
  • 3,20 € On laos

    Toidu kaunistamiseks mõeldud kaunistustikud valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb kuuest erinevast kujundusest, kokku neljal A4 lehel. Saad kasutada oma laua kaunistamisel kas kõiki kujundusi koos või valida üks sobivaim. Tikud sobivad hästi nii muffinite, tikuvõileibade, puuviljade jm...

    3,20 €
    On laos
  • 3,60 € On laos

    Suurte masinate teemalised muffiniümbrised on mõeldud laua kaunistamiseks ning valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad ümbrised, prindi, lõika ja kasuta! Toode koosneb mitmest erinevast kujundusest. Saad valida endale sobivaima või kasutada mitut kujundust korraga. Ühe ümbrise mõõduks on 4 cm (kõrgus), mis on sobilik tavasuuruses muffinitele....

    3,60 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Rongi teemaline lipuvanik on mõeldud peoruumi või laua kaunistamiseks ning valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9), kirjaga “Palju õnne” lipukestest ning pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 14,90 € On laos

    Prinditav peokomplekt Öökull (roheline) koosneb 11 erinevast tootest, mis muudavad Su lapse sünnipäevapeo rõõmsaks ja meeldejäävaks! Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    14,90 €
    On laos
  • 14,90 € On laos

    Prinditav peokomplekt Öökull koosneb 11 erinevast tootest, mis muudavad Su lapse sünnipäevapeo rõõmsaks ja meeldejäävaks! Peolaua kaunistamiseks mõeldud tooted valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    14,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Öökull (helesinine) sobib hästi nii pisikeste kui suuremate poiste sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Öökull (heleroosa) sobib hästi nii pisikeste kui suuremate tüdrukute sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Öökull (oranž) sobib hästi nii pisikeste kui suurte öökullisõprade sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Suured masinad (hall) sobib hästi poiste sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180mm.

    5,90 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Peoruumi või laua kaunistamiseks mõeldud mesilase teemaline lipuvanik valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9), kirjaga “Palju õnne” lipukestest ning pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
Kuvatud 73 - 84 kokku 84 tootest