Enim müüdud

Info

Brändid

Sooduspakkumised

Tarnijaid

Enimmüüdud

lehe kohta
Kuvatud 61 - 72 kokku 84 tootest
  • 2,50 € On laos

    Mesilase teemalised topsiümbrised on mõeldud papptopside kaunistamiseks. Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb kahest erinevast kujundusest. Saad valida endale just sobivaima või kasutada mõlemat kujundust korraga. Ümbrised sobivad 250 ml topsidele. 

    2,50 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Kaunista oma kodu sooja sõnumiga või tee kingitus kallile sõbrale. Seinapildil on tekst "Õnn on mõtteviis ja elustiil". Pildi saab asetada kas riiulile või seinale, vali selleks vaid sobiv raam. Pildi suurus A4 ehk 297 x 210 mm.

    4,50 €
    On laos
  • 2,80 € On laos

    Mesilase teemalised tänukaardid sobivad hästi nii sünnipäeva külalistele mõeldud tänukingitustele kui ka väikestele maiustustele. Vali välja sobivad kaardid, prindi ja lõika ning kasuta! Toode koosneb kahest erinevast kujundusest. Saad valida endale sobivaima või kasutada mõlemat koos. Tänukaardi mõõduks on 7 x 5 cm. Ühel A4 lehel on kokku kaheksa kaarti. 

    2,80 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Jalgpalli teemalised pudeliümbrised on eelkõige mõeldud klaaspudelite kaunistamiseks, aga sobivad hästi ka vee- ja limpsipudelitele (0,5 l). Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    2,50 €
    On laos
  • 2,50 € On laos

    Rongi teemalised pudeliümbrised on eelkõige mõeldud klaaspudelite kaunistamiseks, aga sobivad hästi ka vee- ja limpsipudelitele (0,5 l). Ümbrised valmivad kiiresti ja kergesti - vali välja sobiv kujundus, prindi ja lõika ning kaunista!

    2,50 €
    On laos
  • 2,90 € On laos

    Rongi teemalised peomütsid muudavad sünnipäeva lõbusamaks! Nelja erineva kujundusega mütsid valmivad kiiresti ja kergesti! Vali välja sobiva kujundusega mütsid, prindi ja lõika ning kasuta! Vajad lisaks vaid liimi ning paela või kummi mütsi kinnitamiseks.

    2,90 €
    On laos
  • 9,90 € On laos

    Prinditav pulmakutse Lilled sobib hästi Sinu elu kaunima päeva tähistamiseks! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. NB! Selle hinna sisse kuulub digitaalne versioon kutsest, millele ei lisata külaliste nimesid. Need tuleb hiljem ise käsitsi peale kirjutada või vormistada...

    9,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Lilled (roosa) sobib hästi õrnemale soole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 4,50 € On laos

    Peoruumi või laua kaunistamiseks mõeldud Pariisi teemaline lipuvanik valmib kiiresti ja kergesti! Vali välja sobivad lipukesed, prindi ja lõika ning kaunista! Toode koosneb tähtedega lipukestest (A-Z), numbritega lipukestest (0-9), sõnaga "Bonjour" ja Eiffeli torni pildiga lipukestest. Saad kujundada endale just sobivaima tekstiga lipuvaniku! 

    4,50 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Ornament sobib hästi glamuursele sünnipäevapeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav kutse Black Tie sobib hästi veidi soliidsemas vanuses poistele! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180 mm.

    5,90 €
    On laos
  • 5,90 € On laos

    Prinditav katsikukutse Elevant (helesinine) sobib hästi pisikese poisi katsikupeole! Kutse on personaliseeritav - s.t kutse tellimisel, kujundatakse sellel olevad tekstiväljad vastavalt Sinu soovile. Kutse mõõdud: 130x180mm.

    5,90 €
    On laos
Kuvatud 61 - 72 kokku 84 tootest